WELKOM,   Inloggen   |   Registreren Beursnieuws via RSS
Grafiek Nieuwe Steen InvestmentsNieuwe Steen Investments

NSI | NL0000292324
Euronext Amsterdam
3,512 EUR   -0,018 EUR (-0,51%)

Hoogste 12m: 4,847 EUR
Laagste 12m: 3,490 EUR
Beleg goedkoper met Lynx
Kosten order 3.000 EUR: 6,00 EUR
Toevoegen aan Mijn Selectie   Aandeel toevoegen aan Mijn selectie
Samenvatting Kerncijfers Insiders Analisten Nieuws Agenda Grafiek Koersen

NSI rondt plaatsing van EUR25 miljoen aan nieuwe aandelen succesvol af

Nieuws via RSS voor Nieuwe Steen Investments
12 april 2012 17:45

DIT PERSBERICHT IS NIET BESTEMD OM TE WORDEN VRIJGEGEVEN, VERSPREID OF GEPUBLICEERD, DIRECT OF INDIRECT, GEHEEL OF TEN DELE, IN DE VERENIGDE STATEN, AUSTRALIË, CANADA OF JAPAN, OF IN ELKE ANDERE JURISDICTIE IN WELKE HET VRIJGEGEVEN, VERSPREIDEN OF PUBLICEREN IN STRIJD MET DE WET IS

NSI N.V. (“NSI”) heeft de onderhandse plaatsing (de “Uitgifte”) van €25 miljoen aan nieuwe gewone aandelen (de “Aandelen”) tegen een prijs van €8,30 per Aandeel succesvol afgerond. De omvang van de Uitgifte is vastgesteld op 3.020.000 aandelen, hetgeen 5% van NSI’s huidige geplaatste aandelenkapitaal vertegenwoordigt en gelijk is aan de initiële nagestreefde omvang.

Zoals ook is aangegeven in het persbericht van eerder vandaag, zullen de netto opbrengsten van de Uitgifte worden aangewend voor i) financiering van investeringen gerelateerd aan het full service kantoorconcept, ii) financiering van investeringen gerelateerd aan uitbreiding van panden in de bestaande winkelportefeuille en iii) verlaging van de beleningsgraad in de richting van de korte tot middellange termijn doelstelling van onder de 55%.

Toewijzing van de Aandelen heeft vandaag, 12 april 2012, plaatsgevonden. Betaling en levering van de Aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 17 april 2012, op welke datum de Aandelen naar verwachting ook zullen worden toegelaten tot notering en handel op Euronext Amsterdam.

ING en Rabobank zijn Joint Global Coordinators en zijn samen met ABN Amro Joint Bookrunners voor de Uitgifte.

Dit is een openbare mededeling ingevolgde artikel 5:25i van de Wet op het financieel toezicht.« Terug naar alle persberichten