Biotalys BTLS

BRU: BTLS | ISIN: BE0974386188   17:35
4,760 EUR (-2,86%)
(-2,86%)   17:35

Laatste advies van KBC Securities voor Biotalys

Datum

23 aug. 2023

 

Advies

Kopen

 

Koersdoel

7,80 EUR

+33,1%

KBC Securities verlaagt koersdoel Biotalys

KBC Securities heeft de aandelen van Biotalys woensdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies kopen voor de aandelen van Biotalys.

Het koersdoel werd verlaagd van 8,70 naar 7,80 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Biotalys met 33% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 5,86 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Biotalys met 50% ziet stijgen tot 8,77 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Biotalys

Evolutie van het advies en koersdoel van KBC Securities voor Biotalys

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Biotalys Grafiek Biotalys

Eerdere adviezen van KBC Securities voor Biotalys

Datum Advies Koersdoel Artikel
7 jun. 2023 Kopen € 8,70 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Biotalys

De analisten van KBC Securities hebben zich woensdag opnieuw positief uitgelaten over Biotalys. KBC Securities herhaalde het advies kopen voor de aandelen van Biotalys.

Ook het koersdoel van 8,70 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Biotalys met 42% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,12 EUR.

31 mei 2023 Kopen € 8,70 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Biotalys

KBC Securities heeft de aandelen van Biotalys woensdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies kopen voor de aandelen van Biotalys.

Ook het koersdoel van 8,70 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Biotalys met 44% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,04 EUR.

24 apr. 2023 Kopen € 8,70 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Biotalys

De analisten van KBC Securities hebben zich maandag opnieuw positief uitgelaten over Biotalys. KBC Securities herhaalde het advies kopen voor de aandelen van Biotalys.

Ook het koersdoel van 8,70 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Biotalys met 30% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,70 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties