Deceuninck DECB

BRU: DECB | ISIN: BE0003789063   15:35
2,330 EUR (+0,65%)
(+0,65%)   15:35

Laatste advies van KBC Securities voor Deceuninck

Datum

14 nov. 2023

 

Advies

Opbouwen

 

Koersdoel

4,20 EUR

+82,2%

KBC Securities herhaalt advies voor Deceuninck

De analisten van KBC Securities hebben zich dinsdag opnieuw positief uitgelaten over Deceuninck. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Deceuninck.

Ook het koersdoel van 4,20 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Deceuninck met 82% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,31 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat positiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Deceuninck met 52% ziet stijgen tot 3,50 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Deceuninck

Evolutie van het advies en koersdoel van KBC Securities voor Deceuninck

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Deceuninck Grafiek Deceuninck

Eerdere adviezen van KBC Securities voor Deceuninck

Datum Advies Koersdoel Artikel
24 aug. 2023 Opbouwen € 4,20 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Deceuninck

De analisten van KBC Securities waren donderdag opnieuw positief over Deceuninck. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Deceuninck.

Ook het koersdoel van 4,20 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Deceuninck met 73% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,43 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat positiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Deceuninck met 42% ziet stijgen tot 3,48 EUR.

13 jun. 2023 Opbouwen € 4,20 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Deceuninck

De analisten van KBC Securities waren dinsdag opnieuw positief over Deceuninck. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Deceuninck.

Ook het koersdoel van 4,20 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Deceuninck met 74% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,42 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat positiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Deceuninck met 44% ziet stijgen tot 3,48 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties