Econocom ECONB

BRU: ECONB | ISIN: BE0974313455   13:19
2,040 EUR (-1,69%)
(-1,69%)   13:19

Laatste advies van KBC Securities voor Econocom Group

Datum

16 nov. 2023

 

Advies

Houden

 

Koersdoel

3,30 EUR

+36,4%

KBC Securities herhaalt advies voor Econocom

De analisten van KBC Securities waren donderdag opnieuw neutraal over Econocom. KBC Securities herhaalde het advies houden voor de aandelen van Econocom.

Ook het koersdoel van 3,30 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Econocom met 36% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,42 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Econocom Group

Evolutie van het advies en koersdoel van KBC Securities voor Econocom Group

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Econocom Group Grafiek Econocom Group

Eerdere adviezen van KBC Securities voor Econocom Group

Datum Advies Koersdoel Artikel
20 okt. 2023 Houden € 3,30 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Econocom

De analisten van KBC Securities waren vrijdag opnieuw neutraal over Econocom. KBC Securities herhaalde het advies houden voor de aandelen van Econocom.

Ook het koersdoel van 3,30 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Econocom met 52% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,18 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Econocom met 63% ziet stijgen tot 3,55 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties