Greenyard GREEN

BRU: GREEN | ISIN: BE0003765790   8/12/2023
6,030 EUR (+3,43%)
(+3,43%)   8/12/2023

Laatste advies van KBC Securities voor Greenyard

Datum

14 nov. 2023

 

Advies

Opbouwen

 

Koersdoel

8,50 EUR

+37,1%

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

De analisten van KBC Securities waren dinsdag opnieuw positief over Greenyard. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 37% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,20 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 56% ziet stijgen tot 9,18 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Greenyard

Evolutie van het advies en koersdoel van KBC Securities voor Greenyard

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Greenyard Grafiek Greenyard

Eerdere adviezen van KBC Securities voor Greenyard

Datum Advies Koersdoel Artikel
6 okt. 2023 Opbouwen € 8,50 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

KBC Securities heeft de aandelen van Greenyard vrijdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 43% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 5,95 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 54% ziet stijgen tot 9,18 EUR.

29 aug. 2023 Opbouwen € 8,50 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

KBC Securities heeft de aandelen van Greenyard dinsdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 36% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,25 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 46% ziet stijgen tot 9,18 EUR.

13 jul. 2023 Opbouwen € 8,50 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

De analisten van KBC Securities waren donderdag opnieuw positief over Greenyard. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 29% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,61 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 39% ziet stijgen tot 9,18 EUR.

4 jul. 2023 Opbouwen € 8,50 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

De analisten van KBC Securities waren dinsdag opnieuw positief over Greenyard. KBC Securities herhaalde het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 26% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,72 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 37% ziet stijgen tot 9,18 EUR.

14 jun. 2023 Opbouwen € 8,50 Lees artikel

KBC Securities herhaalt advies voor Greenyard

KBC Securities heeft de aandelen van Greenyard woensdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van KBC Securities herhaalden het advies opbouwen voor de aandelen van Greenyard.

Ook het koersdoel van 8,50 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Greenyard met 26% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 6,75 EUR. Daarmee is KBC Securities heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Greenyard met 37% ziet stijgen tot 9,28 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties