Quest for Growth QFG

BRU: QFG | ISIN: BE0003730448   11:43
4,590 EUR (-1,92%)
(-1,92%)   11:43

Laatste advies van Degroof Petercam voor Quest for Growth

Datum

5 jan. 2024

 

Advies

Houden

 

Koersdoel

5,40 EUR

+6,3%

Degroof Petercam herhaalt advies voor Quest for Growth

De analisten van Degroof Petercam hebben zich vrijdag opnieuw neutraal uitgelaten over Quest for Growth. Degroof Petercam herhaalde het advies houden voor de aandelen van Quest for Growth.

Ook het koersdoel van 5,40 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Quest for Growth met 6% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 5,08 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Quest for Growth

Evolutie van het advies en koersdoel van Degroof Petercam voor Quest for Growth

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Quest for Growth Grafiek Quest for Growth

Eerdere adviezen van Degroof Petercam voor Quest for Growth

Datum Advies Koersdoel Artikel
27 okt. 2023 Houden € 5,40 Lees artikel

Degroof Petercam verlaagt koersdoel Quest for Growth

Degroof Petercam heeft de aandelen van Quest for Growth vrijdag opnieuw neutraal beoordeeld. De analisten van Degroof Petercam herhaalden het advies houden voor de aandelen van Quest for Growth.

Het koersdoel werd verlaagd van 6,30 naar 5,40 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Quest for Growth met 18% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 4,59 EUR. Daarmee is Degroof Petercam heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Quest for Growth met 34% ziet stijgen tot 6,17 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties