Unifiedpost UPG

BRU: UPG | ISIN: BE0974371032   17:28
2,455 EUR (+8,15%)
(+8,15%)   17:28

Laatste advies van Degroof Petercam voor Unifiedpost Group

Datum

17 nov. 2023

 

Advies

Houden

 

Koersdoel

4,00 EUR

+77,4%

Degroof Petercam herhaalt advies voor Unifiedpost

De analisten van Degroof Petercam waren vrijdag opnieuw neutraal over Unifiedpost. Degroof Petercam herhaalde het advies houden voor de aandelen van Unifiedpost.

Ook het koersdoel van 4,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Unifiedpost met 77% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,26 EUR. Daarmee is Degroof Petercam heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Unifiedpost met 133% ziet stijgen tot 5,25 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Unifiedpost Group

Evolutie van het advies en koersdoel van Degroof Petercam voor Unifiedpost Group

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Unifiedpost Group Grafiek Unifiedpost Group

Eerdere adviezen van Degroof Petercam voor Unifiedpost Group

Datum Advies Koersdoel Artikel
16 nov. 2023 Houden € 4,00 Lees artikel

Degroof Petercam herhaalt advies voor Unifiedpost

Degroof Petercam heeft de aandelen van Unifiedpost donderdag opnieuw neutraal beoordeeld. De analisten van Degroof Petercam herhaalden het advies houden voor de aandelen van Unifiedpost.

Ook het koersdoel van 4,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Unifiedpost met 83% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 2,19 EUR. Daarmee is Degroof Petercam heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Unifiedpost met 140% ziet stijgen tot 5,25 EUR.

30 aug. 2023 Houden € 4,00 Lees artikel

Degroof Petercam verlaagt koersdoel Unifiedpost

De analisten van Degroof Petercam hebben zich woensdag opnieuw neutraal uitgelaten over Unifiedpost. Degroof Petercam herhaalde het advies houden voor de aandelen van Unifiedpost.

Het koersdoel werd verlaagd van 4,30 naar 4,00 EUR. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Unifiedpost met 23% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 3,27 EUR. Daarmee is Degroof Petercam heel wat negatiever dan de gemiddelde analist, die de koers van Unifiedpost met 65% ziet stijgen tot 5,40 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties