Wereldhave Belgium WEHB

BRU: WEHB | ISIN: BE0003724383   14:25
47,40 EUR (+6,28%)
(+6,28%)   14:25

Laatste advies van Degroof Petercam voor Wereldhave Belgium

Datum

9 feb. 2024

 

Advies

Kopen

 

Koersdoel

70,00 EUR

+46,8%

Degroof Petercam herhaalt advies voor Wereldhave Belgium

Degroof Petercam heeft de aandelen van Wereldhave Belgium vrijdag opnieuw positief beoordeeld. De analisten van Degroof Petercam herhaalden het advies kopen voor de aandelen van Wereldhave Belgium.

Ook het koersdoel van 70,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Wereldhave Belgium met 47% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 47,70 EUR.

Bekijk alle adviezen voor Wereldhave Belgium

Evolutie van het advies en koersdoel van Degroof Petercam voor Wereldhave Belgium

Wist je dat je door in te tekenen op Trivano PLUS, je de evolutie van het koersdoel van de laatste 3 jaar kunt bekijken? Nu is de historiek voor jou beperkt tot 6 maanden.

Grafiek Wereldhave Belgium Grafiek Wereldhave Belgium

Eerdere adviezen van Degroof Petercam voor Wereldhave Belgium

Datum Advies Koersdoel Artikel
27 okt. 2023 Kopen € 70,00 Lees artikel

Degroof Petercam herhaalt advies voor Wereldhave Belgium

De analisten van Degroof Petercam waren vrijdag opnieuw positief over Wereldhave Belgium. Degroof Petercam herhaalde het advies kopen voor de aandelen van Wereldhave Belgium.

Ook het koersdoel van 70,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Wereldhave Belgium met 63% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 43,00 EUR.

11 okt. 2023 Kopen € 70,00 Lees artikel

Degroof Petercam herhaalt advies voor Wereldhave Belgium

De analisten van Degroof Petercam hebben zich woensdag opnieuw positief uitgelaten over Wereldhave Belgium. Degroof Petercam herhaalde het advies kopen voor de aandelen van Wereldhave Belgium.

Ook het koersdoel van 70,00 EUR werd door de analisten herhaald. Dat betekent dat de analisten verwachten dat de aandelen van Wereldhave Belgium met 57% kunnen stijgen vanaf de huidige koers van 44,70 EUR.

Meld je aan voor Trivano PLUS om toegang te krijgen tot oudere adviezen

Adviezen van meer dan 6 maanden geleden zijn enkel beschikbaar voor abonnees van Trivano PLUS. Meld je nu aan voor Trivano PLUS en je krijgt direct toegang.

Nu aanmelden

Mijn selecties