WELKOM,   Inloggen   |   Registreren Beursnieuws via RSS

Over Trivano

Trivano.com werd opgericht omdat onderzoek aantoonde dat professionele en objectieve informatie over de beurs en beleggen niet altijd makkelijk te vinden was. Er was nood aan een website met een allesomvattende aanpak, waar zowel de beurs als de beursgenoteerde bedrijven een plaats hebben, waar zowel de beginner als de gevorderde belegger nuttig en onafhankelijk advies terugvinden en waar iedereen alle tools ter beschikking heeft om mee te profiteren van de winsten die op de beurs te maken zijn.

Het doel van Trivano is om een antwoord te formuleren op de vragen waarmee de hedendaagse belegger kampt. Trivano wil een praktische gids voor de Belgische en Nederlandse belegger zijn; een focus die steeds belangrijker wordt aangezien meer en meer bedrijven enkel nog Engelstalige info vrijgeven. En zowel de belegger die aan zijn eerste beleggingsavonturen begint, als de belegger die al jaren actief is op de beurs, moeten op Trivano de informatie terugvinden die ervoor zorgt dat ze hun portefeuille optimaal kunnen beheren.

Trivano onderscheidt zich op verschillende manieren van andere beleggingssites. Ten eerste staan zowel de beurs- als de bedrijfsinfo centraal. Ten tweede krijgt de belegger een gedetailleerd overzicht van de analistenadviezen, inclusief de achtergrond bij de adviezen. Trivano beschikt ten derde over een van de meest uitgebreide beursagenda's en biedt de service 'Mijn selectie' aan. Iedereen kan aangeven welke bedrijven hij wil volgen en krijgt hiervan dagelijks de koersen, adviezen, agenda, het nieuws en de transacties van insiders. Dit laatste is een uniek overzicht van de meest gekochte en verkochte aandelen door insiders gedurende het laatste kwartaal en wordt ook nog eens afzonderlijk bij elk bedrijf vermeld.

De mix van praktische, onafhankelijke, Nederlandstalige en unieke informatie zorgt ervoor dat Trivano een van de belangrijkste beleggingswebsites in Belgiƫ en Nederland is geworden.