Truist Financial Corporation TFC

NYS: TFC | ISIN: US0549371070   19:11
38,85 USD (+1,30%)
(+1,30%)   19:11

Truist meldt resultaten eerste kwartaal 2024

CHARLOTTE, N.C., 22 april 2024 /PRNewswire/ -- Truist Financial Corporation (NYSE: TFC) rapporteerde vandaag zijn resultaten voor het eerste kwartaal van 2024. Investeerders kunnen de winst voor het eerste kwartaal van 2024 vandaag om 8 uur ET live bekijken via webcast of inbellen op de volgende manier:

Het winstbericht, de presentatie voor investeerders, inclusief een bijlage met de niet-GAAP informatie, en Truist's kwartaaloverzicht van het eerste kwartaal van 2024, dat gedetailleerde financiële schema's bevat, zijn beschikbaar op de website Investeerdersrelaties van Truist op https://ir.truist.com/earnings. Een herhaling van de oproep zal gedurende 30 dagen beschikbaar zijn op de website.

Over Truist

Truist Financial Corporation is een doelgerichte financiële dienstverlener die zich inzet voor het inspireren en bouwen van betere levens en gemeenschappen. Truist heeft als toonaangevende Amerikaanse commerciële bank een belangrijk marktaandeel in veel snelgroeiende markten in het land. Truist biedt een breed scala van producten en diensten via haar grootzakelijke en consumentenactiviteiten, waaronder bankieren voor particulieren en kleine bedrijven, commercieel bankieren, bedrijfs- en investeringsbankieren, verzekeringen, vermogensbeheer, betalingen en gespecialiseerde kredietverlening. Truist, met hoofdkantoor in Charlotte, North Carolina, is een commerciële bank uit de top-10 met een totale activa van $ 535 miljard per 31 maart 2024. Truist Bank, lid FDIC. Lees meer op Truist.com.

Mijn selecties