Fiera Capital Corp - Class A FSZ

TOR: FSZ | ISIN: CA31660A1030   10/05/2024
7,080 CAD (-0,84%)
(-0,84%)   10/05/2024

Fiera Capital benoemt Mandy Adamou tot Managing Director, Hoofd Consultant Relations, EMEA & Azië

MONTREAL en LONDEN, 25 juli 2023 /PRNewswire/ -- Fiera Capital Corporation (TSX: FSZ) ("Fiera Capital" of de "Onderneming"), een toonaangevend onafhankelijk vermogensbeheerbedrijf, kondigde vandaag de benoeming aan van Mandy Adamou als Managing Director, Hoofd Consultant Relations, EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en Azië, met ingang van 17 juli 2023. Deze nieuwe functie is bedoeld om Fiera Capital te helpen zijn aanwezigheid in EMEA verder uit te breiden en sterke relaties op te bouwen en te ontwikkelen met een wereldwijd netwerk van consultants. Mevrouw Adamou zal samenwerken met Frederick McNeill, Vice President Institutional Markets, en zij zullen hun gecombineerde marktkennis en expertise inzetten om onze consultancy-activiteiten te optimaliseren en voor onze klanten wereldwijd de beste resultaten te verzekeren. Daartoe zal zij het Global Consultant Committee van Fiera Capital voorzitten en uitgebreid samenwerken met interne executive stakeholders. Mevrouw Amadou zal rapporteren aan Klaus Schuster, Executive Director en Chief Executive Officer, EMEA.

Mandy Adamou

 "Met haar bewezen achtergrond in het versterken van de bedrijfsgroei door succesvolle relaties te onderhouden met consultants, past Mandy perfect bij de onderneming, aangezien we de aanwezigheid van Fiera Capital in de strategische EMEA en Aziatische regio's willen uitbreiden, voortbouwend op de uitstekende vooruitgang die Fred tot op heden al boekte in dit gebied", aldus Klaus Schuster. "Gezien onze focus op het geregionaliseerde distributiemodel van de onderneming, verwacht ik dat Mandy's uitgebreide ervaring in EMEA en haar geloofwaardigheid bij zowel lokale als wereldwijde consultants haar van onschatbare waarde zullen maken voor ons team."

"Ik ben erg blij dat ik bij Fiera Capital aan de slag kan gaan om te helpen hun vooruitstrevende strategie en visie tot leven te brengen", aldus Mandy Adamou. "De ondernemingszin en het streven naar uitstekende klantenservice bij Fiera Capital zijn waarden die mijn eigen carrière tot nu toe richting hebben gegeven, en ik kijk ernaar uit om samen te werken met een getalenteerd wereldwijd team om de ambitieuze doelen van de Onderneming te verwezenlijken."

Mevrouw Adamou brengt meer dan 25 jaar ervaring in consultantrelaties voor wereldwijde financiële instellingen mee naar Fiera Capital. In de loop van haar indrukwekkende carrière heeft zij met succes verschillende oplossingen gelanceerd en toezicht gehouden op consultancy-activiteiten in diverse wereldwijde regio's, zoals EMEA, Azië en de VS, waarbij ze vertrouwen en strategische relaties opbouwde met partners over de hele wereld. In haar recentste functie was mevrouw Amadou Managing Director, Global Head of Consultant Relations (EMEA) bij een private, wereldwijde vermogensbeheerder in Londen, Engeland.

Over Fiera Capital Corporation

Fiera Capital is een toonaangevend, onafhankelijk vermogensbeheerbedrijf met een groeiende wereldwijde aanwezigheid en ongeveer C$ 164,7 miljard aan beheerd vermogen op 31 maart 2023. Fiera Capital levert op maat gemaakte en multi-asset-oplossingen in activaklassen van de publieke en private markt aan institutionele, financiële intermediairs en particuliere vermogensklanten in Noord-Amerika, Europa en belangrijke markten in Azië. Fiera Capital's diepgaande expertise, gediversifieerd investeringsplatform en toewijding om uitstekende service te leveren, vormen de kern van onze missie om voorop te lopen in de wetenschap van investeringsbeheer om duurzame welvaart voor al onze belanghebbenden te bevorderen. Fiera Capital handelt onder de ticker FSZ op de effectenbeurs van Toronto. www.fieracapital.com

Het hoofdkantoor van Fiera Capital is gevestigd in Montreal, met dochterondernemingen in verschillende rechtsgebieden, en kantoren in meer dan een dozijn steden over de hele wereld, waaronder New York (VS), Londen (VK) en Hong Kong (SAR).

Elke gelieerde entiteit (elk een "Affiliate") van Fiera Capital levert alleen beleggingsadvies- of investeringsbeheerdiensten of biedt beleggingsfondsen aan in de rechtsgebieden waar de Affiliate en/of het relevante product is geregistreerd of geautoriseerd is om diensten te verlenen op grond van een vrijstelling van registratie.

In de VS worden diensten voor vermogensbeheer geleverd door filialen van het bedrijf die beleggingsadviseurs zijn en die geregistreerd zijn bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) of vrijgesteld zijn van registratie. Registratie bij de SEC houdt geen bepaald niveau van vaardigheid of training in. Voor meer informatie over de specifieke registratie van een Fiera Capital-entiteit, of de vrijstellingen daarvan, verwijzen we naar deze webpagina.

Meer informatie over Fiera Capital, inclusief het jaarlijkse informatieformulier van Fiera Capital, is beschikbaar op SEDAR op www.sedar.com.

De informatie in persberichten en bedrijfsnieuws is geldig op de vermelde datum. U moet er niet van uitgaan dat verklaringen na de datum nauwkeurig of geldig blijven.

Mediavragen
communication@fieracapital.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2160666/Fiera_Capital_Corporation_Fiera_Capital_Appoints_Mandy_Adamou_as.jpg

 

Cision View original content:https://www.prnewswire.com/news-releases/fiera-capital-benoemt-mandy-adamou-tot-managing-director-hoofd-consultant-relations-emea--azie-301885544.html

Mijn selecties