Nyrstar NYR

BRU: NYR | ISIN: BE0974294267   14:38
0,050 EUR (-3,85%)
(-3,85%)   14:38

Nyrstar NV – Update met betrekking tot de procedure voor het Hof van Cassatie

Gereglementeerde informatie

Nyrstar NV – Update met betrekking tot de procedure voor het Hof van Cassatie

24 mei 2024 om 07u00 CEST

Nyrstar NV (de “Vennootschap”) verwijst naar haar persbericht van 2 mei 2024, waarin een update wordt gegeven met betrekking tot de cassatievoorziening die een groep aandeelhouders van de Vennootschap heeft ingesteld tegen het arrest van het Hof van Beroep te Antwerpen van 17 november 2022. De Vennootschap heeft recent het uitgeschreven arrest van het Hof van Cassatie, inclusief de motivering, ontvangen. De Vennootschap kan aldus, en louter voor alle duidelijkheid, bevestigen dat het Hof van Cassatie de cassatievoorziening heeft verworpen, hetgeen betekent dat de kortgedingprocedure tot aanstelling van een college van deskundigen op grond van artikel 7:160 WVV finaal is afgesloten.

Voor meer informatie verwijst de Vennootschap naar haar persbericht van 2 mei 2024 en het overzicht van de lopende procedures zoals beschikbaar op de website van de Vennootschap: https://www.nyrstarnv.be/nl/investors/restructuring/summary-of-ongoing-proceedings.

Over Nyrstar NV

De Vennootschap werd opgericht in België en is op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar NV: www.nyrstarnv.be

Neem voor meer informatie contact op met

Anthony Simms -       Head of External Affairs & Legal                       anthony.simms@nyrstarnv.be

Whyte Corporate Affairs -             +32 2738 0620                                   nyrstar@whyte.be

Bijlage


Nyrstar in het nieuws

Mijn selecties