WELKOM,   Inloggen   |   Registreren Beursnieuws via RSS
Grafiek Super Micro Computer IncSuper Micro Computer Inc

NAS: SMCI | US86800U1043
NASDAQ
39,10 USD   (0,28%)
6 juli 2022

Kosten order 3.000 EUR: 0,50 EUR
Beleg goedkoper met DEGIRO Begin direct met beleggen bij DEGIRO* »
* Met beleggen kunt u uw inleg verliezen

Vandaag

37,76

39,31

12 maanden

32,88

58,27

Beleg goedkoper met DEGIRO
Kosten order 3.000 EUR: 0,50 EUR
Samenvatting Nieuws Insiders Grafiek Koersen

Supermicro kondigt wereldwijde beschikbaarheid van intelligente geavanceerde systemen aan met Intel Xeon D-processoren

Nieuws via RSS voor Super Micro Computer Inc
23 juni 2022 13:56

Verbeterde prestaties en werklast-geoptimaliseerde systemen met Front I/O, Short-Depth, AI Inferencing en IP65 robuuste buitenbehuizingsopties - bieden hoogwaardige prestaties en AI dichter bij het genereren van gegevens 

NEURENBERG, Duitsland en SAN JOSE, Californië, 23 juni 2022 /PRNewswire/- - Embedded World 2022 -- Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), een wereldleider op het gebied van bedrijfscomputers, opslag, netwerken en duurzame computertechnologie, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van een breed scala aan systemen voor geavanceerde computing, waaronder de onlangs aangekondigde SuperEdge en een reeks op Intel Xeon D-processorgebaseerde systemen, met maximaal 20 kernen, 25 GbE-netwerken gebouwd in, en een temperatuurbereik van -40 °C tot 85 °C. Deze systemen zijn geoptimaliseerd voor de intelligent edge, waar responsieve systemen nodig zijn die latentie verminderen. Bovendien vermindert het lokaliseren van krachtige AI-systemen dichter bij waar gegevens worden gegenereerd het netwerkverkeer en verkort het de reactietijd.

"We zijn blij dat we onze hoogwaardige, geoptimaliseerde geavanceerde systemen over de hele wereld kunnen leveren, dankzij onze uitgebreide fabrieken en capaciteit", aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Onze nieuwste systemen zijn ontworpen voor zware omstandigheden met de best presterende CPU's en GPU's die beschikbaar zijn. Supermicro heeft het unieke vermogen om snel oplossingen te leveren die zijn geoptimaliseerd voor de sector, van de edge naar het datacenter, door gebruik te maken van onze Building Block Solution®. We zetten ons ook in om de CO2-voetafdruk van onze servers te verlagen, met minder uitstoot en een groenere planeet als gevolg."

Supermicro introduceert een verzameling nieuwe systemen, waaronder vernieuwde uitvoeringen van het populaire IP65 Outdoor Edge-systeem en de Supermicro Hyper-E productlijnen, die allemaal zijn ontworpen met de optimale Intel Xeon CPU en verschillende vormfactoren. Deze systemen zijn allemaal geoptimaliseerd voor computing en inferencing aan de edge en zijn over de hele wereld beschikbaar.

Edge-systemen van Supermicro maken gebruik van de nieuwste Intel Xeon CPU's, waaronder de Intel Xeon D familie en de 3de Gen Intel Xeon Scalable processoren. Als gevolg daarvan laten Supermicro-servers die zijn uitgerust met deze CPU's een prestatiegroei zien ten opzichte van voorgaande generaties systemen, waardoor meer werk per watt elektriciteit wordt geproduceerd.

"Nu data wordt verwerkt buiten het traditionele datacenter, zijn klanten op zoek naar oplossingen om de meest veeleisende gebruiksscenario's aan te pakken om een betere algehele ervaring te creëren voor belangrijke netwerk- en edge-gebruik en werklasten", aldus Jeni Panhorst, VP en GM van de Network and Edge Compute Division bij Intel. "Onze samenwerking met Supermicro breidt het bereik van systemen uit die nodig zijn om te voldoen aan de vraag in robuuste omgevingen en maakt het mogelijk nieuwe oplossingen te leveren om innovatie te verhogen en kosten voor veel organisaties te verlagen."

De I/O-systemen op korte diepte en aan de voorkant en voor zijn van cruciaal belang voor edge-omgevingen waar de fysieke ruimte zeer beperkt kan zijn. Het kan nodig zijn dat deze systemen worden ingezet in faciliteiten die ver verwijderd zijn van datacenters met klimaatbeheersing en zonder onderbreking. Supermicro blijft innoveren met servers die in buitenomgevingen kunnen worden geïnstalleerd, waaronder het op een Pool gemonteerde IP65-serverplatform voor 5G en de intelligente edge. Het verplaatsen van AI inferencing naar de rand van het netwerk maakt het mogelijk om snellere beslissingen te maken, zonder gebruik te maken van waardevolle netwerkbandbreedte om terug te communiceren naar een extern datacenter.

Supermicro op Embedded World 2022

Embedded World 2022 is een hub voor kennisoverdracht en dialoog onder ontwikkelaars van ingebedde systemen, internationale specialisten en besluitvormers. De embedded world Conference werpt licht op diverse aspecten van de embedded sector en biedt tegelijkertijd een platform voor de steeds belangrijkere uitwisseling van interdisciplinaire kennis. Daarnaast zal Supermicro de nieuwste geavanceerde computersystemen demonstreren, waaronder het Supermicro IP65 Outdoor edge system, de Supermicro Hyper-E, en de Supermicro IoT SuperServer-productlijnen.

Hal: 1  Stand: 208 

Ga voor meer informatie over Supermicro Edge-servers naar: 
https://www.supermicro.com/en/products/iot-edge

Ga voor meer informatie over Supermicro naar: www.supermicro.com 

Over Super Micro Computer, Inc. 

Supermicro (NASDAQ: SMCI) is een wereldwijde leider op het gebied van applicatie-geoptimaliseerde complete IT-oplossingen. Supermicro, opgericht en actief in San Jose, Californië, richt zich op het leveren van eerste marktinnovatie voor enterprise-, cloud-, AI- en 5G Telco/Edge-IT-infrastructuur. We ontwikkelen onszelf tot een complete leverancier van IT-oplossingen met server-, AI-, opslag-, IoT- en switch-systemen, software en diensten, en leveren daarnaast geavanceerde hoogwaardige moederbord-, stroom- en chassisproducten. De producten zijn door Supermicro zelf ontworpen en vervaardigd (in de VS, Taiwan en Nederland) en maken gebruik van wereldwijde activiteiten om schaal en efficiëntie te realiseren en zijn geoptimaliseerd om TCO te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen (green computing). Het bekroonde portfolio van Server Building Block Solutions® stelt klanten in staat om te optimaliseren voor hun exacte werklast en toepassing door te kiezen uit een breed scala aan systemen die zijn gebouwd op basis van onze flexibele en herbruikbare bouwblokken die een uitgebreide set van vormfactoren, processoren, geheugen, GPU's, opslag, netwerken, stroom- en koeloplossingen (airconditioning, vrije luchtkoeling of vloeistofkoeling) ondersteunen.

Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc.

Intel, het logo van Intel en andere merken van Intel zijn handelsmerken van Intel Corporation of dochterbedrijven.

Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

embedded world

 

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1843368/supermicro.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1843325/embedded_world.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1443241/Supermicro_Logo.jpg« Terug naar alle nieuwsberichten