Super Micro Computer Inc SMCI

NAS: SMCI | ISIN: US86800U1043   29/04/2024
890,35 USD (+3,84%)
(+3,84%)   29/04/2024

Supermicro om NVIDIA Grace CPU superchip-gebaseerde servers toe te voegen aan het toonaangevende Portfolio voor HPC-, data-analyse- en cloud-gaming-toepassingen

Het grootste aantal NVIDIA-gecertificeerde systemen zal gebruikmaken van snelle communicatiemogelijkheden die zijn ingebouwd in de NVIDIA Grace CPU Superchip 

SAN JOSE, Calif.,  25 mei 2022 /PRNewswire/ -- COMPUTEX 2022 Virtual -- Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), een wereldwijde leider op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerken en groene computertechnologie, zal de NVIDIA Grace CPU  Superchip implementeren in een breed scala van servers die zijn geoptimaliseerd voor AI, HPC, gegevensanalyse, digitale tweelingen en computerintensieve toepassingen. Aangezien technologieën van kunstmatige intelligentie (AI) meerdere sectoren overstijgen, zullen Supermicro-servers de NVIDIA Grace CPU Superchip gebruiken om een breder scala van ontwikkelaars en IT-beheerders in staat te stellen van deze nieuwe technologie te profiteren. Supermicro-servers zullen worden geoptimaliseerd voor energie-efficiëntie, waardoor de operationele kosten worden verlaagd, wat de norm zal worden voor alle datacenters. Bovendien zullen toepassingen met een geheugenbandbreedte van maximaal 1 TB/seconde niet worden beperkt door communicatiesnelheden. In eerste instantie zal een beperkt aantal servers beschikbaar zijn, te beginnen met een 2U 2 Node-portfolio en vervolgens met uitbreiding van de productlijn.

NVIDIA Grace Systems

"Supermicro ontwikkelt nieuwe serverplatforms met de NVIDIA Grace CPU Superchip," aldus Charles Liang, president en CEO van Supermicro. "Met behulp van onze innovatieve Building Block®-oplossingen willen we een breed scala van servers bieden die zijn geoptimaliseerd voor specifieke werkladingen. Op basis van ons groene computer-DNA biedt Supermicro de meest geavanceerde, energie-efficiënte servers die beschikbaar zijn om te voldoen aan de hoge eisen van het datacenter. Onze eerste nieuwe systemen op de markt kunnen snel de snel groeiende AI-, HPC- en data-analysemarkten aanpakken."

"NVIDIA heeft met Supermicro samengewerkt om snel innovatieve producten op de markt te brengen", aldus Paresh Kharya, senior director van accelerated computing bij NVIDIA. "De release van de servers van Supermicro met NVIDIA Grace CPU Superchips zal een breed scala van werkladingen optimaliseren om te voldoen aan de behoeften van moderne datacenters."

De Total IT-oplossingen van Supermicro zijn ontworpen om klanten een overkoepelende ervaring te bieden voor hun IT-behoeften. Supermicro test en integreert combinaties van hardware en software die ervoor zorgen dat het ontwerp van een server of een rack voldoet aan de huidige en toekomstige behoeften van IT-professionals. Als onderdeel van deze lopende praktijk zal Supermicro de NVIDIA Grace CPU Superchip integreren in oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor de werklasten van HPC, AI en data-analyse. Met name de NVIDIA Grace CPU Superchip - interfaces met het nieuwste PCIe Gen5 - protocol, die een optimale 400 Gb/s-connectiviteit met de NVIDIA Quantum-2 InfiniBand platform of NVIDIA Spectrum Ethernet mogelijk maken, waaronder NVIDIA ConnectX®-7 smart network interface-kaarten en NVIDIA BlueField-3 DPUs, waardoor veilige en versnelde HPC- en AI-werklasten mogelijk worden.

Supermicro werkt al vele jaren samen met NVIDIA en levert de meest geavanceerde grafische, HPC- en AI-versnellers aan een breed scala van gebruikers. Met de nieuwe NVIDIA Grace CPU Superchip zal de volledige NVIDIA software stack, waaronder NVIDIA AI Enterprise, naadloos werken op komende Supermicro-servers. Supermicro zal ook het ondersteunen van NVIDIA Omniverse Enterprise blijven ondersteunen, en zal helpen om de samenwerking op het gebied van 3D-ontwerpen en simulatie van industriële virtuele werelden en digitale tweelingen te versnellen.

Voor meer informatie over de nieuwste NVIDIA-gecertificeerde systemen van Supermicro, gaat u naar www.supermicro.com/ampere.

Over Super Micro Computer, Inc. 

Supermicro (NASDAQ: SMCI) is een wereldwijde leider op het gebied van applicatie-geoptimaliseerde complete IT-oplossingen. Supermicro, opgericht en actief in San Jose, Californië, richt zich op het leveren van eerste marktinnovatie voor enterprise-, cloud-, AI- en 5G Telco/Edge-IT-infrastructuur. We ontwikkelen onszelf tot een complete leverancier van IT-oplossingen met server-, AI-, opslag-, IoT- en switch-systemen, software en diensten, en leveren daarnaast geavanceerde hoogwaardige moederbord-, stroom- en chassisproducten. De producten zijn door Supermicro zelf ontworpen en vervaardigd (in de VS, Taiwan en Nederland) en maken gebruik van wereldwijde activiteiten om schaal en efficiëntie te realiseren en zijn geoptimaliseerd om TCO te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen (green computing). Het bekroonde portfolio van Server Building Block Solutions® stelt klanten in staat om te optimaliseren voor hun exacte werklast en toepassing door te kiezen uit een breed scala aan systemen die zijn gebouwd op basis van onze flexibele en herbruikbare bouwblokken die een uitgebreide set van vormfactoren, processoren, geheugen, GPU's, opslag, netwerken, stroom- en koeloplossingen (airconditioning, vrije luchtkoeling of vloeistofkoeling) ondersteunen.

Supermicro, Server Building Block Solutions en We Keep IT Green zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Super Micro Computer, Inc.

Alle andere merken, namen en handelsmerken zijn eigendom van de respectieve eigenaren.

Foto -  https://mma.prnewswire.com/media/1824301/NVIDIA_Grace_systems.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1443241/Supermicro_Logo.jpg

 

Mijn selecties