Welkom op de vernieuwde website van Trivano.com

Welkom bij Trivano
Welkom bij Trivano

Je ziet het: Trivano, de website over de beurs en beleggen, is volledig vernieuwd! En die vernieuwing gaat verder dan enkel een nieuwe layout.

Uiteraard blijven we je informeren over de beurs en beleggen, meer zelfs: alle bestaande inhoud blijft gewoon beschikbaar. Zo krijg je nog steeds een overzicht van de adviezen van analisten, de insidertransacties, de aandelenkoersen en het meest recente nieuws. Ook een gratis selectie aanmaken om je aandelen op te volgen blijft mogelijk.

Daarnaast voegden we nog enkele nieuwigheden voor je toe:

  • Vanaf nu is het mogelijk om meerdere selecties aan te maken (als je intekent op Trivano PLUS).
  • Daarnaast voegden we extra koersen toe (crypto, valuta’s en grondstoffen).
  • Het is nu ook mogelijk om al die effecten op te volgen via je selectie(s). Je leest het goed: ook de koers van bijvoorbeeld bitcoin, de Bel 20 of zilver kan je nu dagelijks in je mailbox ontvangen.
  • Tenslotte kun je er ook voor kiezen om je dagelijkse e-mail over je selectie pas na het slot van de Amerikaanse beurzen te ontvangen.

Nog meer redenen om een gratis account aan te maken of in te tekenen op Trivano PLUS.

Heb je een probleem, merkte je een foutje op of heb je een vraag? Met al je opmerkingen en vragen, kun je zoals steeds terecht op info@trivano.com.

Veel succes met beleggen!

Disclaimer: De informatie in dit artikel is louter informatief en dus niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling van bepaalde instrumenten.

Anderen lazen ook...

Mijn selecties